Wij zijn Your Travel Sidekick

Wij delen graag onze rijke ervaringen en handige tips & tricks met jou, zodat je met onze reisroutes het meeste uit een land of bestemming kunt halen en een prachtig avontuur kunt beleven.

Over ons

Hé reiziger!

Wij zijn Diede en Borsjan, twee vrienden die al sinds 2012 de mooiste reizen maken en gekste avonturen beleven. Door goede voorbereiding en het raadplegen van de lokale bevolking komen we op de meest geweldige plekken. Wij leggen deze avonturen altijd vast en merkten dat anderen van onze ervaringen gebruik maakten om eigen reizen te plannen. Daarom willen wij dit ook met jou delen en je voorzien van alle handige tips & tricks. Je kan er op rekenen dat je met onze reisroutes veel van een land of bestemming te zien krijgt en een mooi avontuur beleeft.

Net als iedereen struinen wij verschillende websites af om onze reizen te plannen en goed voorbereid op pad te gaan. Toch missen wij altijd wel iets en gebruiken veel verschillende bronnen om alles aan elkaar te knopen. Dat willen we graag beter doen en met Your Travel Sidekick een compleet platform creëren om je te helpen goed voorbereid te reizen. Ontdek de wereld, verrijk jezelf en maak verbinding met anderen. Maar bovenal, reizen is echt voor iedereen!

Diede

Foto over ons Diede

Het analytische brein met een hart vol avontuur, dat ben ik. Een strakke planning maken en deze daarna volledig overboord gooien omdat er "ergens" wel “iets tofs” lijkt te zijn. Dit maakt het ontdekken van onze prachtige wereld voor mij zo fantastisch. Ik geloof dat reizen echt voor iedereen is en daar wil ik graag aan bijdragen. Het delen van mijn ervaringen en tips om jouw reizen onvergetelijk te maken is waar ik het voor doe. Wil je onontdekte plekken zien, een avontuur beleven of heb je hulp nodig bij het plannen van je nieuwe avontuur, ik help je graag!

Borsjan

IMG_20180819_150824_202

Ik ben, naast mijn passie voor reizen, veel bezig met sport. Voornamelijk volleybal, maar daarnaast ben ik ook sportinstructeur en presentator. Ben altijd bezig om andere mensen te laten sporten en te laten ervaren hoe mooi sport is en kan zijn. Daarnaast hebben mijn ervaringen me laten zien dat reizen ook belangrijk is. Niet alleen om de wereld te ontdekken, maar ook jezelf. Je leert zoveel andere culturen, talen en omgangsvormen, dat je er zelf altijd rijker van terug komt. Ik wil dit graag delen met zoveel mogelijk mensen om de wereld met elkaar te verbinden. Dus wil je tips hebben over waar dit het beste kan, dan sta ik graag voor je klaar!

Ons fantastische team

Het ontdekken van mooie avontuurlijke bestemmingen en onze ervaringen gieten in handige artikelen kost veel tijd. Daarom werken wij samen met fantastische mensen die het ons een stuk makkelijker maken. Wij stellen ze graag aan je voor.

Andy

Andy is de ontwikkelaar van onze geweldige website en werkt onder de naam Onepixel. Dankzij Andy hoeven wij ons geen zorgen te maken over alle zaken die bij een website komen kijken.

Tim

We kunnen leuk schrijven, maar de artikelen moeten taalkundig wel perfect zijn. Daar zorgt onze docent Nederlands voor door alles te beoordelen.

Joël

Wij willen graag onze Engelse artikelen ook perfect hebben, daarom leest deze docent Engels onze stukken na of ze nog beter kunnen.

Samenwerken? Graag!

Met ons gevoel voor avontuur ontwikkelen we content campagnes over meerdere platformen waar mensen zich mee verbonden voelen. Zo zorgen wij dat de content naadloos aansluit bij zowel de klant als de gebruiker. Als klant ben je verzekerd van succes wanneer je met ons samenwerkt. We werken onder andere graag samen met merken, toerismebureaus en duurzaam georiënteerde bedrijven.

Als platform zijn wij gefocust op een avontuurlijk reis publiek met een gecombineerde interesse in reizen, fotografie en duurzaamheid. Wij richten ons op sociale media marketing, product/reisfotografie en merk partnerschappen.

Denk je dat wij iets voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.